De Voorzorg

Voorzorg 2.0

  • Plaats: nationaal
  • Jaar: 2014 - nu
  • Oppervlakte: variabel

De Voorzorg vroeg ons een nieuwe huisstijl te ontwikkelen voor hun kantoor te Geel, als onderdeel van de trilogie met Well2Day en Alg. Centrale/ABVV. Als hoofdpartner in dit verhaal moest De Voorzorg, naast een eenheid met de andere partijen, zich ook profileren met een duidelijke eigen identiteit.

Voor de ontwikkeling & implementering van dit concept werd opnieuw onze volledige “hoe” pagina doorlopen, net als ons volledig dienstenpakket. Wij beheerden het volledige project van casco ruwbouw tot oplevering, inclusief aanbestedingen en klantvertegenwoordiging.

Het resultaat is een totaalconcept dat De Voorzorg als een sterk merk naar de klanten toe positioneert en tegelijk een zen-gevoel creëert, waardoor mogelijke barrières bij bezoekers worden neergehaald. Dit is vooral te danken aan kleine wijzigingen in het werkpatroon en aan de keuze van vormen, materialen en kleuren.

Dit concept zal ook in hun andere kantoren worden uitgerold; daarbij zullen wij instaan voor de analyses, de haalbaarheidsstudies en de uitvoering van (eventuele) nieuwe projecten.

x