XPE

  • Plaats: nationaal
  • Jaar: 2006 - nu
  • Oppervlakte: variabel

Inrichting van de kantoren, incl. haalbaarheidsstudies, technische analyse & FM-ondersteuning.

De foto’s in bijlage verwijzen naar de inrichting van een penthousekantoor tot een high level rekruteringskantoor.

De gevraagde kernelementen waren strakheid & soberheid, lichtheid en maximaal zicht/licht voor de medewerkers.

Door van de opmerkelijke dakstructuur die in 2 richtingen helt en de volledig glazen zijgevels, zijn alle zones met ondersteunende activiteiten centraal in de ruimte geplaatst, geschakeerd in 2 identieke blokken. Die blokken staan, met hun eigen draagstructuur en plafond, volledig los van alles, wat de architecturale beleving van de ruimtes maximaliseert.

Hierdoor kunnen ook alle werkposten perifeer worden geplaatst. Omdat alle technieken (incl. ventilatie) in de verhoogde vloer zijn ingewerkt, wordt er bovendien een maximum aan flexibiliteit bereikt.

x